Warning: preg_match(): Unknown modifier '2' in /home/isisreizen/domains/isisreizen.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2597

Actie Jan. 2019

*08 daagse vliegreis, Sharm El Sheikh, 5*Hotels alle inclusief. v.a. € 650,- ...

**Umrah (العمرة) Umrah Programm v.a. € 1299,-...

*** Hadj (الحج) Hadj Programma v.a., 5160,-...

fotoboek

fotoboek Alexandria
fotoboek Cairo-Elgiza
fotoboek heilige familie
fotoboek Luxor-Aswan
fotoboek Saudi-ArabiaWarning: preg_match(): Unknown modifier '2' in /home/isisreizen/domains/isisreizen.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2597
Christelijke Bedevaarten

Christendom

In de katholieke traditie betreft een bedevaart een reis naar een plaats waar een heilige wordt vereerd, of waar er volgens ooggetuigenverslagen verschijningen hadden plaatsgevonden, meestal van Maria, een engel of een heilige. Andere plaatsen werden bekend vanwege een of meer gevallen van wonderbaarlijk genezingen, of vanwege stigmata, een 'huilend' beeldje, of andere verschijnselen die mensen bovennatuurlijk voorkwamen.
Een zerk in het koor van de kerk in Dreischor. De dode bezocht Jeruzalem, vandaar het Kruis van Jeruzalem, de palmtakken en het lege graf van Jezus.
Voorbeelden van belangrijke bedevaartsplaatsen in het christendom zijn Rome (het Vaticaan), Fátima, Lourdes, Jasna Góra, Rocamadour, Santiago de Compostella, Kevelaer, Collevalenza, Assisi, Banneux, Jeruzalem, Bethlehem en Egypte.