Actie 2021.

*05daagse vliegreis, Sharm El Sheikh, 5*Hotels alle inclusief. v.a. € 480,- ...

**Umrah (????).

Umrah Programm v.a. € 1395,-...

*** Hadj (????).

Hadj Programma v.a., € 4695,-...

fotoboek

fotoboek Alexandria
fotoboek Cairo-Elgiza
fotoboek heilige familie
fotoboek Luxor-Aswan
fotoboek Saudi-Arabia


Cairo, Alexandria .

7 daagse vliegreis

Dag 1: Cairo

Transfer van Schiphol naar Cairo.
Bij aankomst zal u opgevangen worden door uw reisleider die uw visum regelt en het transfer naar uw Hotel in Cairo. Check in zal plaatsvinden in een 3 of 4 sterren hotel in Cairo.

Dag 2: Cairo/El Ghiza

Ontbijt in hotel van aankomst. Hierna zal er een busreis plaatsvinden door Cairo en El Ghiza. Hierin zullen bezienswaardigheden bezocht worden zoals de Pyramides van Gizeh, Sphinx, Sakhara, de bazaar van Khan El Khalili, de toren van Cairo en nog een aantal culturele bezienswaardigheden die u niet mag missen. U zult aan het einde van de dag afgezet worden bij uw Hotel.

Dag 3: Cairo/Alexandria

Ontbijt in het Hotel waarna een busreis naar Alexandria in het Noorden van Egypte aan de Middellandse zee zal plaatsvinden. Bij aankomst de check in, in 3 of 4 sterren hotel in Alexandria die gelegen is aan het strand. Hier bestaat ook de gelegenheid om een appartement te huren. Dit is meestal goedkoper dan een Hotel. Hierna zult u de gelegenheid hebben om te genieten van het strand en de Middellandse zee. De rest van de dag is geheel ter eigen invulling.

Dag 4: Alexandria

Ontbijt. Waarna een rondtour zal volgen langs de srandboulevard in Alexandria. Het bezoek aan de Rode Zee museum, de Grieks/Romeins museum en het Kasteel van Khaid Bay zullen deze dag verder vullen. Na de rondtour is de rest van de dag naar eigen invulling.

Dag 5: Alexandria

Ontbijt in het hotel. De rest van de dag is naar eigen invulling aan het strand.

Dag 6: Alexandria

Ontbijt. Bezoek van het paleis en de parken van el Mountaza van de oude koning van Egypte. (Farouk.) Bezoek van de oude vuurtorens van Alexandria. Busreis naar de wereldberoemde historische bibliotheek die in 2002 heropend is. Terugreis naar het hotel en eigen invulling voor de rest van de dag.

Dag 7: Cairo

Ontbijt. Busreis naar hotel in Cairo. Mogelijkheid om te winkelen in de bazaar en voor te bereiden op de terugreis. Checkout en terugreis naar Nederland.

Tarieven per persoon vanaf: 375,-

Prijzen zijn afhankelijk van het seizoen.