Actie Jan. 2019

*08 daagse vliegreis, Sharm El Sheikh, 5*Hotels alle inclusief. v.a. Ä 650,- ...

**Umrah (??????) Umrah Programm v.a. Ä 1299,-...

*** Hadj (????) Hadj Programma v.a., 5160,-...

fotoboek

fotoboek Alexandria
fotoboek Cairo-Elgiza
fotoboek heilige familie
fotoboek Luxor-Aswan
fotoboek Saudi-Arabia


Cultuur reizen Egypte

Egypte† is een grote staat in het noordoosten van Afrika. Het land omvat ook het SinaÔschiereiland, dat fysiek als een deel van het Aziatisch continent wordt gezien. Egypte grenst aan de Middellandse Zee in het noorden, de Gazastrook en IsraŽl in het noordoosten, de Rode Zee in het oosten, Soedan in het zuiden en LibiŽ in het westen.

Egypte heeft een oppervlakte van 1.001.450 km≤ en ruim 83 miljoen inwoners. Van de bevolking is een groot deel woonachtig in de vruchtbare omgeving van de Nijl. De Nijl wordt ook wel de 'levensader van Egypte' genoemd. Isis Reizen biedt u een onvergetelijke kijk op de Nijl door de cruises die wij voor u†samengesteld hebben.†Langs de Nijl woont†bijna de gehele bevolking en langs de Nijl†bevinden zich† grote steden zoals de hoofdstad†CaÔro†en AlexandriŽ ook wel tweede hoofdstad genoemd. Grote delen van de rest van het land worden bedekt door woestijnen, waaronder de Sahara.

De geschiedenis van Egypte is gaat heel ver terug. Het Oude Egypte was een van de oudste beschavingen ter wereld en is in het huidige Egypte nog terug te zien in de vorm van enkele beroemde bouwwerken, zoals de Sfinx en de Piramiden van Gizeh en de archeologische sites rond Luxor.

Via Isis Reizen kunt u op een geweldige manier kennismaken met deze bezienswaardigheden.

Hiernaast kunt u de speciaal samengestelde reisprogramma's bekijken.