Actie 2021.

*05daagse vliegreis, Sharm El Sheikh, 5*Hotels alle inclusief. v.a. € 480,- ...

**Umrah (????).

Umrah Programm v.a. € 1395,-...

*** Hadj (????).

Hadj Programma v.a., € 4695,-...

fotoboek

fotoboek Alexandria
fotoboek Cairo-Elgiza
fotoboek heilige familie
fotoboek Luxor-Aswan
fotoboek Saudi-Arabia


Cultuur reizen Egypte

Egypte is een grote staat in het noordoosten van Afrika. Het land omvat ook het Sinaschiereiland, dat fysiek als een deel van het Aziatisch continent wordt gezien. Egypte grenst aan de Middellandse Zee in het noorden, de Gazastrook en Isral in het noordoosten, de Rode Zee in het oosten, Soedan in het zuiden en Libi in het westen.

Egypte heeft een oppervlakte van 1.001.450 km en ruim 83 miljoen inwoners. Van de bevolking is een groot deel woonachtig in de vruchtbare omgeving van de Nijl. De Nijl wordt ook wel de 'levensader van Egypte' genoemd. Isis Reizen biedt u een onvergetelijke kijk op de Nijl door de cruises die wij voor usamengesteld hebben.Langs de Nijl woontbijna de gehele bevolking en langs de Nijlbevinden zich grote steden zoals de hoofdstadCaroen Alexandri ook wel tweede hoofdstad genoemd. Grote delen van de rest van het land worden bedekt door woestijnen, waaronder de Sahara.

De geschiedenis van Egypte is gaat heel ver terug. Het Oude Egypte was een van de oudste beschavingen ter wereld en is in het huidige Egypte nog terug te zien in de vorm van enkele beroemde bouwwerken, zoals de Sfinx en de Piramiden van Gizeh en de archeologische sites rond Luxor.

Via Isis Reizen kunt u op een geweldige manier kennismaken met deze bezienswaardigheden.

Hiernaast kunt u de speciaal samengestelde reisprogramma's bekijken.