Actie 2021.

*05daagse vliegreis, Sharm El Sheikh, 5*Hotels alle inclusief. v.a. € 480,- ...

**Umrah (????).

Umrah Programm v.a. € 1395,-...

*** Hadj (????).

Hadj Programma v.a., € 4695,-...

fotoboek

fotoboek Alexandria
fotoboek Cairo-Elgiza
fotoboek heilige familie
fotoboek Luxor-Aswan
fotoboek Saudi-Arabia


Egyptische hoogtepunten

8daagse / 7 nachten.

Dag 1: Cairo

Aankomst en ontvangst in Cairo door reisleiding. Vervolgens volgt de transfer naar het hotel in Cairo waar het diner en de overnachting verzorgt worden.

Dag 2: Cairo/Gizeh

Na het ontbijt zal er een excursie plaatsvinden door Cairo en Gizeh. Deze zal in het teken staan van het bezoek aan de Piramides van Gizeh en de Sphinx. Hierop zullen het Egyptisch museum bezocht worden en de Khan El Khalil Bazaar. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 3: Cairo/Al Baharya Oase

Na het ontbijt begint de reis naarAl Baharya Oase.
In de oase bezoeken wij de tuinen en bezichtigen wij de olijvenbomen en de palmbomen. Vervolgens Bezoeken wij hetzogenaamdemeer van zout. Vervolgensgaan we naar de cross in de duinen die de piramide Mountains wordt genoemd. Hierop rijden we naar de zogenaamdeEngelse berg waar u een oogstrelende uitzicht zult hebben op de zonsondergang. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 4: Al Qasr

Na ons ontbijt gaan we naarAl Qasr en brengen wij een bezoek aan de oude stad met zijn historische gebouwen. Vervolgens brengen wij een bezoek aan de Madi duinen in de zwarte woestijn en bezoeken wijde verdeelde berg en el Zogag. Vervolgens rijden wij naar de bekende warme en koude bronnen. Hierna volgt eenbezoek aan het kleine bedoeen dorp El Hez. Ditnadat we eerst een bezoek aan de Crystal Mountain en Agabat Ruimte hebben gebracht. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 5: Cairo

Na het ontbijt bezoeken wij de bron in de witte woestijn. Vervolgens rijden we naar de oude acacia gevolgt door eenbezoek aan Ain Khadra.Dit is een Romeinse waterbron. Na de bezichtiging van de Kleine vallei en de grote vallei begint deterugtocht naar Cairo. Overnachting in Cairo.

Dag 6: Hurghada

Ontbijt. Deze dag zal verder in het teken staan van een busreis naar Hurghada. In Hurghada zal de dag naar eigen invulling gevuld worden en het diner en de overnachting zullen plaatsvinden in het hotel.

Dag 7: Hurghada

Deze dag zal naar eigen wens ingevuld worden.U kunt hier genieten van het strand en de Rodezee. U kuntaltijd de reisleiding vragen naar de bijzonderheden. Overnachtin in het hotel in Hurghada.

Dag 8: Hurghada

Na het ontbijt zal de transfer plaatsvinden naar Hurghada luchthaven voor de terug reis naar uw thuisbestemming.

Tarieven per persoon vanaf: 335,-

Prijzen zijn afhankelijk van het seizoen.