Actie 2021.

*05daagse vliegreis, Sharm El Sheikh, 5*Hotels alle inclusief. v.a. € 480,- ...

**Umrah (????).

Umrah Programm v.a. € 1395,-...

*** Hadj (????).

Hadj Programma v.a., € 4695,-...

fotoboek

fotoboek Alexandria
fotoboek Cairo-Elgiza
fotoboek heilige familie
fotoboek Luxor-Aswan
fotoboek Saudi-Arabia


Cairo, cruise, Hurghada en Sharm El Sheikh

13 daagse vliegreis.

Dag 1: Cairo

Deze dag zal in het teken staan van de heenreis en aankomst in Cairo. U zult verwelkomd worden door uw reisleiding en deze zal ervoor zorgen dat de transfer naar uw hotel goed verloopt. Checkin enovernachting in Cairo.

Dag 2: Cairo/Gizeh

Na het ontbijt zal er een excursie plaatsvinden door Cairo en Gizeh. Deze zal in het teken staan van het bezoek aan de Piramides van Gizeh en de Sphinx. Hierop zal het Egyptisch museum bezocht worden en de Khan El Khalil Bazaar.
De hele dag een excursie door Cairo en Gizeh en de bezoek aan het Egyptisch museum en de Khan el Khalil bazaar. De dag zal afgesloten worden met diner en buikdansshow aan boord van een schip in deNijl. Overnachting in het hotel.

Dag 3: Aswan

Het ontbijt zal plaatsvinden in het hotel. Hierop zal er een korte binnenlandse vlucht volgen naar Aswan. In Aswan wordt u opgewacht door de reisleiding die de transfer regelt naarhet cruiseschip. De dag zal in het teken staan vanhet bezoek aan de Hoge dam en de onvoltooide obelisk in Aswan.
Na deze bezoeken zal de inscheping en lunch aanvangen in het cruiseschip. Na de lunch zal er een bezoek worden gebracht aan de Tempel van Philae gevolgd door een zeiltocht naar de plaatsen Komombo en Edfu. Hier is er de mogelijkheid om van boord te gaan en rond te kijken. Diner en overnachting zullen aan boord van het cruiseschipplaatsvinden.

Dag 4: Edfu/Luxor

Ontbijt aan boord. Dit zal gevolgd worden door een bezoek aan de Tempel van Edfu. Na de lunch die aan boord plaats zal vinden volgt een zeiltocht naar Luxor. In Luxor kunt u de rest van de dag naar eigen wens in vullen. Diner en overnachting zullen aan boord verzorgt verzorgd worden.

Dag 5: rondtour

Na het ontbijt wat aan boord plaats zal vinden zal er een rondtour plaatsvinden door het oude Egypte. Hierbij zullen er vele oude Egyptische bezienswaardigheden bezocht worden. Lunch, diner en overnachting zullen aan boord verzorgd worden.

Dag 6: Hurghada

Deze dag zal in het teken staan van een busreis naar Hurghada. In Hurghada zal de dag naar eigen invulling geschieden en het diner en de overnachting zullen plaatsvinden in het hotel.

Dag 7: Hurghada

Deze dag zal naar eigen wens ingevuld worden.U kunt hier genieten van het strand en de RodeZee. U kuntaltijd de reisleiding vragen naar de bijzonderheden.

Dag 8: Hurghada

Ook deze dag staat geheel ter vrije besteding. Ontbijt en overnachting worden in het hotel verzorgd.

Dag 9: Sharm El Sheikh

Ontbijtin het hotel.Na hetontbijt volgt een boottransfer naar Sharm El Sheikh. De lunch zal aanboord plaats vinden. In Sharm el sheik aangekomen zult u naar het hotel gebracht worden enis de rest van de dag ter eigeninvulling.U zult van uw reisleiding de nodige informatie krijgen over de stad en de vele mogelijkheden die Sharm el Sheikh u te bieden heeft. Diner enovernachting in hotel inSharm El Sheikh.

Dag 10: Sharm El Sheikh

Het ontbijt wordt verzorgd in het hotel
De rest van de dag is ter vrije besteding.
Diner en overnachting in Sharm El Sheikh.

Dag 11: Sharm El Sheikh

Ontbijt in het hotel gehele dag ter vrije besteding,
Diner en overnachting in Sharm El Sheikh.

Dag 12: Sharm El Sheikh/Cairo

Ontbijt in het hotel gevolgd door een transfer naar Sharm El Sheikh Airport voor een korte vlucht naar Cairo. Bij aankomst in Cairo wordt u begeleidt naar het hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 13: Cairo

Ontbijt in het hotel. Na het ontbijt wordt u begeleidt naar het vliegveld waar het vertrek naar Amsterdam.

Tarieven per persoon vanaf: 485,-

De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen.