Actie 2022.

*05daagse vliegreis, Sharm El Sheikh, 5*Hotels alle inclusief. v.a. ‚ā¨ 679,- ...

**Umrah (????).

Umrah Programm v.a. ‚ā¨ 1595,-...

*** Hadj (????).

Hadj Programma v.a., ‚ā¨ 5255,-...

fotoboek

fotoboek Alexandria
fotoboek Cairo-Elgiza
fotoboek heilige familie
fotoboek Luxor-Aswan
fotoboek Saudi-Arabia


11 daagse vliegreis met 3 nachten Cairo 7 nachten cruise

Dag 1: CairoPyramids of Giza Egypt

Aankomst in Cairo waar u door uw reisleiding opgevangen word. Deze zal u† begeleiden en zal de transfer naar het hotel in Cairo regelen. Overnachting in Cairo.

Dag 2: Cairo/Ghiza

Het ontbijt zal gevolgt worden door een halve dagtocht naar de piramides van Ghiza Pyramids of Giza Egypt 1en de Sphinx. De rest van de dag zal naar eigen wens in gevuld kunnen worden. Overnachting Cairo.

Dag 3: Cairo/Luxor

Ontbijt in het hotel, gevolgt door een korte binnenlandse vlucht naar Luxor. Bij aankomst in Luxor zal de reisleiding u begeleiden voor de transfer naar de cruiseschip voor de Neilcruise.†Lunch diner en overnachting zullen aan boord verzorgt worden.

Dag 4: Edfu†Nile Cruise, Egypte

Ontbijt en Lunch aan boord. Na de lunch zal er een zeiltocht naar het plaatsje†Edfu plaatsvinden. Diner en overnachting aan boord.

Dag 5: Aswan

Na het ontbijt†volgt een bezoek aan de tempel van Horus. De Lunch zal aan boord Het oude Egypte-Faraoaplaatsvinden en zal gevolgt worden door een Zeiltocht naar het plaatsje Komombo en een zeiltocht naar Aswan.† Overnachting aan boord.

Dag 6: Aswan

Ontbijt aan boord waarna†de rest†van de†dag gevuld zal†worden met een†bezoek aan de Hoge Dam en de onvoltooide Obelisk en er zal een†stukje gevaren worden in een Felucca (bootje).Aswan, EGypte22

Dag 7: Aswan

Eigentijdse invulling. Overnachting aan boord.

Dag 8: Luxor

Na het ontbijt zal er via de Esna sluis een zeiltocht aanvangen naar Luxor. Diner enHet oude Egypte-Faraos10 overnachting zullen aan boord verzorgt worden.

Dag 9: Luxor

Na het ontbijt†begint†het††bezoek aan†de Westelijke Jordaanoever.Deze dag begint met een halve†dag tour. Hierbij zullen de volgende bezienswaardigeheden worden bezocht:Philae, Aswan, Egypte

De Vallei der Koningen en†Koninginnen van het oude Egypte.†

De tempel van Hatsjepsoet en de kolossen van Memnon. ver der zullen er in Elkarnak en Luxor verscheidene tempels bezocht worden.

Lunch, diner en overnachting zullen aan boord verzorgt worden.De Nile   Egypte

Dag 10: Cairo

na het onbijt zal de transfer naar het vliegveld in Luxor verzorgt worden voor een binnenlandse vlucht naar Cairo.†Deze dag†kunt u naar eigen wens in vullen.†Overnachting†in het hotel in Cairo.

Dag 11: CairoCairo
Deze dag zal in het teken staan van de terugreis naar uw thuisbestemming.
Transfer en begeleiding zal door uw reisleiding verzorgt worden.

2Whirling Dervish, Egypte

Tarieven per persoon vanaf:† Ä 565,-

†Prijzen zijn afhankelijk van het seizoen.