Warning: preg_match(): Unknown modifier '2' in /home/isisreizen/domains/isisreizen.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2597

Actie Jun. 2018

*08 daagse vliegreis, Sharm El Sheikh, 5*Hotels alle inclusief. v.a. € 410,- ...

**Umrah (العمرة) Umrah Programm v.a. € 1399,-...

*** Hadj (الحج) Hadj Programma v.a., 4899,-...

fotoboek

fotoboek Alexandria
fotoboek Cairo-Elgiza
fotoboek heilige familie
fotoboek Luxor-Aswan
fotoboek Saudi-ArabiaWarning: preg_match(): Unknown modifier '2' in /home/isisreizen/domains/isisreizen.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2597
Cairo, Luxor, Aswan, Cairo met het vliegtuig

8 daagse vliegreis

 

Dag 1: CairoNile river cruises in Egypt

Aankomst in Cairo waar de reisleiding u opvangt en de transfer en begeleiding naar het hotel in cairo verzorgt. Overnachting in het hotel.

Dag 2: Cairo/Gizeh

Na het ontbijt zal de gehele dag gevuld worden met een excursie door Cairo en De Nijl,Cairo, Egypte 13Gizeh. De excursie bestaat uit het bezoek van de Piramides van Gizeh en de Sphinx en het Egyptisch museum en de khan el Khalili bazaar.

Dag 3: Cairo/Luxor 

na het ontbijt vind een transfer plaats naar de luchthaven van Cairo voor een korte vlucht naar Luxor.Nile river cruises in Egypt 0
Bij aankomst zult u begeleid worden door uw reisleiding. Hierna volgt een transfer naar de Nile Cruise voor inscheping waarna een lunch aan boord. Ook het  diner even als de overnachting zal aan boord plaats vinden.

Dag 4: Luxor   The_Sphinx,_Luxor,_Egypt

Na het ontbijt volgt een bezoek aan de Vallei der Koningen. Hierop bezoeken wij El Dir El Bahary en de kolossen van Memnon. Lunch, diner en overnachting worden verzorgt in Luxor.

Dag 5: Luxor/Esna
Het oude Egypte-Faraof
Na het ontbijt volgt een bezoek aan de Luxor en Elkarnak tempels.
Na de lunch varen we naar Esna.
Diner en overnachting zullen aan boord plaats vinden in Esna.

Dag 6: Aswan

Ontbijt aan boord gevolgt door het bezoek aan de Edfu tempel en een zeiltode Nile, in Aswan,   Egyptecht naar en lunch in Komombo, De zeiltocht gaat verder naar Aswan waar het diner en de overnachting aan boord zullen plaatsvinden in Aswan. 

Dag 7: Aswan/Cairo

Ontbijt in het hotel waarna de rest van de dag gevuld zal worden met eentemple-of-philae-Aswan Egypte bezoek aan de Hoge Dam en de onvoltooide Obelisk en er zal een stukje gevaren worden in een Felucca (bootje). De dag zal afgesloten worden met de begeleiding en transfer naar het vliegveld in Aswan gevolgt door een korte vlucht naar Cairo waar de reisleiding u naar het hotel zal brengen voor de overnachting.

Dag 8: Cairo

Ontbijt in het hotel. Deze dag zal verder in het teken staan van de terugreis naar uw thuisbestemming.Al-Hussein, Cairo 2

 

Tarieven per persoon vanaf: € 475,-

De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen.