Actie 2021.

*05daagse vliegreis, Sharm El Sheikh, 5*Hotels alle inclusief. v.a. € 480,- ...

**Umrah (????).

Umrah Programm v.a. € 1395,-...

*** Hadj (????).

Hadj Programma v.a., € 4695,-...

fotoboek

fotoboek Alexandria
fotoboek Cairo-Elgiza
fotoboek heilige familie
fotoboek Luxor-Aswan
fotoboek Saudi-Arabia


Cairo, Luxor, Aswan, Cairo met het vliegtuig

8 daagse vliegreis

Dag 1: CairoNile river cruises in Egypt

Aankomst in Cairo waar de reisleiding u opvangt en de transfer en begeleiding naar het hotel in cairo verzorgt. Overnachting in het hotel.

Dag 2:Cairo/Gizeh

Na het ontbijt zal de gehele dag gevuld worden meteen excursie door Cairo en De Nijl,Cairo, Egypte 13Gizeh. De excursie bestaat uit het bezoek van de Piramides van Gizeh en de Sphinx en het Egyptisch museum en dekhan el Khalili bazaar.

Dag 3: Cairo/Luxor

na het ontbijt vind een transfer plaatsnaar de luchthaven van Cairo voor een korte vlucht naar Luxor.Nile river cruises in Egypt 0
Bij aankomst zult u begeleid worden door uw reisleiding. Hierna volgt een transfer naarde Nile Cruise voor inscheping waarna een lunch aan boord. Ook hetdiner even als de overnachting zalaan boord plaats vinden.

Dag 4: LuxorThe_Sphinx,_Luxor,_Egypt

Na het ontbijt volgt een bezoek aan de Vallei der Koningen. Hierop bezoeken wijEl Dir El Bahary en de kolossen van Memnon. Lunch, diner en overnachting worden verzorgt in Luxor.

Dag 5: Luxor/Esna
Het oude Egypte-Faraof
Na het ontbijt volgt een bezoek aan de Luxor en Elkarnak tempels.
Na de lunch varen we naar Esna.
Diner en overnachting zullenaan boord plaats vinden in Esna.

Dag 6: Aswan

Ontbijtaan boord gevolgt door het bezoek aan de Edfu tempel en eenzeiltode Nile, in Aswan,   Egyptecht naar en lunch in Komombo,De zeiltocht gaatverder naar Aswan waarhet diner en de overnachting aanboord zullen plaatsvinden in Aswan.

Dag 7: Aswan/Cairo

Ontbijt in het hotel waarnade restvan dedag gevuld zalworden met eentemple-of-philae-Aswan Egyptebezoek aan de Hoge Dam en de onvoltooide Obelisk en er zal eenstukje gevaren worden in een Felucca (bootje). De dag zal afgesloten worden met de begeleiding en transfer naar het vliegveld in Aswan gevolgt door een korte vlucht naar Cairo waar de reisleiding u naar het hotel zal brengen voor de overnachting.

Dag 8: Cairo

Ontbijt in het hotel.Deze dag zal verder in het teken staan van de terugreis naar uw thuisbestemming.Al-Hussein, Cairo 2

Tarieven per persoon vanaf: 475,-

De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen.